Fyldig tacosuppe med paprika, bønner og frisk avokadosalsa
Har du lyst på en enkel og kjempegod suppe? Prøv denne tacosuppen med paprika og masse plantebaserte proteiner fra bønner! Topp med en hjemmelaget salsa med avokado og koriander, og du har en mettende og skikkelig god hverdagsmiddag!

40min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Tacosuppe:
1 stkløk (grovhakket)
2 stkrøde paprika (grovhakket)
2 feddCoop hvitløk (grovhakket)
1 boksCoop røde kidneybønner (avrent)
1 bokserCoop hakkede tomater
1 nevekoriander (grovhakket)
6 dråpertabasco
1 klypesalt og pepper
Salsa med avokado:
1 stkmoden avokado (skåret i små terninger)
1 stkCoop rødløk (liten, finhakket)
1 nevekoriander (finhakket)
2 ssCoop olivenolje
1 stklime (saften)
1 klypesalt og pepper
Tilbehør:
1 begerrømme
1 håndfullrevet ost
1 posetortillachips
Fremgangsmetode
Suppe
Salsa
Servering
Denne suppa har alt; dyp og god smak, fyldig, mettende konsistens og en herlig topping av frisk avokado-og tomatsalsa. Hvis du i tillegg har en klatt rømme, litt revet ost og tortillachips til, er suppelykken komplett!
Enkel suppe på 1-2-3
Det kan nesten ikke bli enklere å lage suppe enn dette. Alt du trenger å gjøre er å grovhakke grønnsakene og ha disse i en gryte sammen med bønner, tomat og krydder. Når alt har kokt sammen en halvtimes tid, er det bare å jevne suppa og varme litt til.
Denne suppa er laget av Hedda Xanthe Clifford, og er én av fem vinnere i Coop Megas store vegetarkonkurranse.