Til hovedinnhold
suppe

Gulrotsuppe med ingefær

Kanskje verdens enkleste og diggeste suppe? Gulrot og ingefær spiller sammen like perfekt som et symfoniorkester, derfor er dette en takknemlig suppe å imponere med. Tips! Lag rikelig, for denne forsyner man seg to ganger av.

Gulrotsuppe med ingefær, i hvit bolle. Toppet med lettrømme og revet limeskall.

30min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

800ggulrøtter

1stkfinhakket løk

2feddrevet hvitløk

3cmrevet ingefær

1ssolje til steking

8dlgrønnsaksbuljong

1stklime (saft og revet skall)

1tssalt

en halvtspepper

2dllettrømme

Fremgangsmetode

Rens gulrøttene og skjær dem i skiver. Finhakk løk og hvitløk, og riv ingefæren.
Fres alt i olje i cirka 5 minutter eller til oljen er blank.
Tilsett buljong og la det småkoke i 15-20 minutter til gulrøttene er møre.
Kjør suppen glatt med stavmikser og smak til med limesaft, salt og pepper.
Server suppen med lettrømme og revet limeskall på toppen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit