suppe
Kald mango- og melonsuppe
Denne mango- og melonsuppen kan være forrett, dessert, frokost eller mellommåltid. Flaks at den er både sunn og god, så trenger du ikke velge bare én.
![Kald mango- og melonsuppe i oransje, servert i hvit suppeskål med hakket mynte over.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/6YBJTIttOvdBlfccphMLtu/9be8cdfbeb299af9606e266f33e9765e/Kald_mango-_og_melonsuppe.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
5min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 stkmango
1 stkcantaloupemelon
2 stkappelsiner
1 stksitron (kun saft)
1 ssolivenolje
2 sssukker
Fremgangsmetode
Skrell og del 1 mango, 1 melon og 2 appelsiner i biter. Kjør med sitronsaft fra 1 sitron, 1 ss olivenolje og 2 ss sukker i en kjøkkenmaskin med knivblad til en jevn suppe.
Om suppen blir for tykk, kan du spe med litt vann. Avkjøl suppen i kjøleskapet før servering.
Tips!
Server gjerne suppen med finstrimlede mynteblader.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆