suppe
Meksikansk tacosuppe
Alle elsker taco, og en hot og spicy tacosuppe med tacochips og revet ost er en fin variasjon på tacokvelden utover høsten.

25min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1poseMeksikansk gryte
8dlvann
2dlmelk
400ghermetiserte tomater
400gkjøttdeig
1ssolje
3stkvårløk
1boksmais (liten)
Til servering:
2dlrevet ost
2dlnacho chips (grovknuste)
4sslettrømme
Fremgangsmetode
Bland innholdet fra 1 pose meksikansk gryte med 8 dl vann og 2 dl melk. Kok opp under omrøring.
Ha i 1 boks tomat og la småkoke under lokk i 20 minutter.
Stek 400 g kjøttdeig i en varm stekepanne med 1 ss olje. Hakk i biter mens du steker og rører. Rør kjøttet inn i suppen.
Finsnitt 3 vårløk, hell væsken av 1 boks mais og rør maisen inn i suppen.
Øs suppen over i serveringsboller og topp med revet ost, tacochips og rømme.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆