Til hovedinnhold
suppe

Rask gulasj med kjøttdeig

Gulasj er ikke bare nasjonalretten i Ungarn, men den står også i fare for å bli din nye søndagsfavoritt. Denne suppen er full av smak – og utrolig praktisk.

Rask gulasj med kjøttdeig

25min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkgul løk (grovhakket)

2feddfinhakket hvitløk

400gsvinekjøttdeig (1 pakke)

2stkpoteter (i små terninger)

1stkgulrot (i tynne skiver)

2stkselleristenger (i tynne skiver)

1stkrød paprika (i strimler)

en halvstkspisspaprika (søt paprika, i ringer)

2sstomatpuré

2sspaprikapulver

en halvtskarve

1lhønsebuljong

1stklaurbærblad

1tssalt og pepper (smak til)

2ssolje til steking

Fremgangsmetode

Varm litt olje i en gryte, og surr løk og hvitløk blanke. Tilsett svinekjøttdeig, og surr til kjøttet er brunt.
Tilsett poteter og gulrot, og surr i cirka 5 minutter.
Tilsett deretter selleristang og strimlet paprika, og surr videre i 2 minutter.
Rør inn tomatpuré, paprikapulver og karve, og hell over hønsebuljong. Tilsett laurbærblad, og la småkoke i cirka 15 minutter, til grønnsakene er møre.
Smak til med salt og pepper til slutt.
Servér gjerne med brød, smør, og en klatt rømme eller creme fraiche.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn