Til hovedinnhold
brød og bakst

Hjemmelagde tortillalefser til taco

Vil du oppleve komplett tacolykke, skal du lage tortillalefsene selv. Det er verken vanskelig eller tidkrevende, og smaker himmelsk til taco.

Hjemmelagde tortillalefser til taco, stablet på trefjøl. I bakgrunnen står skåler med tacoingredienser som stekt kjøttdeig, tomatsalsa og mangosalsa.

45min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

5 porsjoner

250gÄnglamark Hvetemel (økologisk)

1tsbakepulver

1tsflaksalt

1ssnøytral olje

1dllunkent vann

Fremgangsmetode

Oppskriften gir ca. 16 lefser, avhengig av størrelse.
Bland hvetemel, bakepulver og salt i en bakebolle. Spe med olje og vann og elt for hånd eller i en kjøkkenmaskin noen minutter til du har en fin deig.
Velt deigen ut på en melet kjøkkenbenk. Del deigen i 16 emner. Dekk med plast og la hvile i 20 minutter.
Kjevl ut hver lefse til sirkler og stek én og én i en tørr panne, i ca. ett minutt. Snu lefsen og stek til den får brune, små prikker.
Legg tortillalefsene på et brett og legg et klede over. Legg de ferdige lefsene forløpende under kledet for å holde dem myke.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit