Til hovedinnhold
taco

Hjemmelagde tortillalefser til taco

Vil du oppleve komplett tacolykke, skal du lage tortillalefsene selv. Det er verken vanskelig eller tidkrevende, og smaker himmelsk til taco.

Hjemmelagde tortillalefser til taco

30min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

5 porsjoner

Änglamark Hvetemel (økologisk)

bakepulver

flaksalt

nøytral olje

lunkent vann

Fremgangsmetode

Dette blir 16 lefser.
Bland hvetemel, bakepulver og salt i en bakebolle. Spe med olje og vann og elt for hånd eller i en kjøkkenmaskin noen minutter til du har en fin deig.
Velt deigen ut på en melet kjøkkenbenk. Del deigen i 16 emner. Dekk med plast og la hvile i 20 minutter.
Kjevl ut hver lefse til sirkler og stek én og én i en tørr panne, i ca. ett minutt. Snu lefsen og stek til den får brune, små prikker.
Legg tortillalefsene på et brett og legg et klede over. Legg de ferdige lefsene forløpende under kledet for å holde dem myke.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆