Til hovedinnhold
toast, sandwich og smørbrød

Bánh Mì med strimlet svin

Karamellisert svinekjøtt, spicy majones og syltede grønnsaker i en sprø baguette. Vietnamesisk Bánh mì er lett å lage, og umulig å ikke like.

Bánh Mì med strimlet svin servert med syltede grønnsaker på hvit oval asjett med blå mønster.

10min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Middels

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

400gCoop Strimlet svinekjøtt

2stkhvitløksfedd

2sssoyasaus

1sschilipulver

1sssukker

2sseddik

en halvtssalt

en fjerdedeltspepper

2ssnøytral olje

Syltede grønnsaker:

1pkCoop råkost, ferdig strimlet

en halvdl riseddik (eller 7% klar eddik)

2sssukker

en halvtssalt

1dlvann

Til servering:

4stksmå baguetter

4ssmajones

1sssriracha

4ssfrisk basilikum, finhakket

en halvstkagurk, i tynne strimler

1stkrød chili, finhakket

Fremgangsmetode

Syltede grønnsaker

Bland eddik, sukker, salt og vann, og rør til alt er oppløst.
Hell marinaden over de strimlede grønnsakene og la det stå kjølig i minst 15 minutter.

Marinade

Finhakk hvitløk og bland med soyasaus, chilipulver, sukker, eddik, salt og pepper. Vend kjøttet godt i marinaden, la stå 10–15 min.

Steking

Varm 2 ss nøytral olje i en stekepanne på middels høy varme. Stek svinekjøttet i 5–7 minutter til det er gjennomstekt og karamellisert.

Servering

Bland majones og sriracha. Del baguettene på langs, og smør srirachamajones på begge sider.
Fyll baguettene med svinekjøtt, topp med syltede grønnsaker, basilikum, agurkstrimler og litt finhakket rød chili.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen