toast, sandwich og smørbrød
Toast med ost og skinke - på bålet
Bålmat trenger ikke kun å bestå av pølser! Har du prøvd toast på bålet før? Det er kjempelett å lage, smaker nydelig, og er dessuten en super måte å bruke opp tørt brød på!
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
8 stkbrødskiver
2 sssmør (eller hvitløkssmør for ekstra smak)
8 skivergulost
8 skiverkokt skinke
Fremgangsmetode
Lager du disse brødskivene hjemme, er de klare til å legges på bålet med én gang du tar hvilepause på turen, og bålet er klart.
Smør to skiver med smør, og legg først på en skive ost, deretter skinke, og så ost igjen. Topp med den andre skiven.
Smør gjerne litt smør på utsiden av brødskivene også, da blir toasten ekstra saftig. Pakk toasten i aluminiumsfolie.
Når bålet er klart kan den legges på glørne. Har du ikke folie, kan den også grilles med grillspyd i ca. 15 minutter. Husk å snu jevnlig slik at osten smelter og/eller at toasten ikke blir brent.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆