vaffel
Glutenfrie vafler
Vafler er knallgodt, selv når det lages glutenfritt! Her har vi brukt en blanding av ris-, bokhvete- og quinoamel for å lage den ultimate glutenfrie vaffelen!

30min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
10 porsjoner
3dlrismel
2dlbokhvetemel
1dlquinoamel
4sssukker (mer om ønskelig)
2tsbakepulver
1tsmalt kardemomme
6dlmelk
4stkegg
100gsmeltet smør
30gsmør (til smøring av vaffeljern)
Fremgangsmetode
Oppskriften gir ca. 20 vafler.
Bland sammen rismel, bokhvetemel, quinoamel, sukker, bakepulver og kardemomme i en bolle.
Pisk inn melk og egg til en jevn røre.
Rør inn smeltet smør, og la røra hvile i ca. 10 minutter.
Stek vafler i et varmt vaffeljern, til gylne og sprø.
Tips!
Tilsett litt revet sitronskall i røra for en frisk og deilig smak!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆