vegetar
Sursøt vegetarwok med nudler
Woking har blitt en del av hverdagen for mange. Følg vår oppskrift og wok frem en enkel og smakfull middag for hele familien.
![Sursøt vegetarwok med nudler, sukkererter, babymais, paprika og cashewnøtter i lys skål med røde spisepinner.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/42n6qAs6iSz6IiuvCD1kUL/9b14735136558150f550de8f4c087c46/Surs_t_vegetarwok_med_nudler.jpg?preset=large&dpr=2&q=75)
10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 pkfrosne wokgrønnsaker
1 ssolje
1 stkrød paprika
1 pksukkererter
1 stkrød chili
300 gnudler (eller woknudler)
1 posesweet chili woksaus
150 gcashewnøtter
Fremgangsmetode
Fres frosne wokgrønnsaker i en wokpanne eller stor stekepanne med olje til grønnsakene er gjennomvarme.
Del paprika og chili i biter, og sukkererter på langs. Wok deretter grønnsakene videre i ca. 2 minutter under omrøring.
Kok nudler som anvist på pakken. Tilsett nudler og woksaus i woken og rør om til alt er varmt. Topp med cashewnøtter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆