vegetar
Vegetarpasta med spinat og tomat
En mettende vegetarrett med spaghetti, spinat og cherrytomater. Hvis du ønsker kjøtt er bakt kyllingbryst perfekt til.
![Vegetarpasta med spinat og tomat, overstrødd med pinjekjerner og servert på lys blå tallerken.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/1AMUSaArqgCk1dlPOKLPQI/18faf4b7a89920a4d8fb458a5b2f371b/Vegetarpasta_med_spinat_og_tomat.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gspaghetti
2 feddhvitløk
1 sssmør til steking
200 gfrisk spinat
1 pkcherrytomater
50 gpinjekjerner
Fremgangsmetode
Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
Finsnitt 2 hvitløkfedd og fres i en panne med smør til det er mykt, ca 3 minutter.
Ha i 200 g spinat og vend godt. Dra pannen til side, legg på lokk og la stå 5 minutter eller til spinaten faller sammen.
Del 1 pk cherrytomater i to og vend inn kokt spaghetti med spinat, hvitløk og smøret fra pannen. Dryss over 50 g pinjekjerner.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆