Til hovedinnhold
vegetar

Vegetarsalat med kikerter og bønner

Slik lager du en sunn, kjapp og mettende vegetarsalat med avokado, tomater, kikerter og bønner. Topp den med rømmedressing og et lite dryss med knasende sprø gresskarkjerner.

Vegetarsalat med kikerter og bønner

5min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

250gaspargesbønner

1bokskikerter

1bokskidneybønner

1stkrød paprika

en halvstkrødløk

2stkavokado

1pkcherrytomater

1boksmais

1stklime

4ssRømmedressing

4ssgresskarkjerner

Fremgangsmetode

Kok opp vann, del 250 g aspargesbønner i biter og la koke i 1 minutt. Skyll i kaldt vann.
Skyll 1 boks kikerter og 1 boks kidneybønner og la renne av.
Del 1 paprika i biter og finhakk 1 rødløk.
Del 2 avokado i to og fjern steinen med en skje. Skjær i biter.
Del 1 pakke cherrytomater i to og hell laken av 1 boks mais. Bland alle grønnsakene og bønnene sammen i en serveringsbolle.
Del 1 lime i to og press over saften. Server med rømmedressing og et dryss gresskarkjerner.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn