Til hovedinnhold

Kjøpeutbytte

Medeier

Som medlem er du også medeier i Coop og kan nyte godt av din andel av selskapets resultat.

Kjøpeutbytte

Er du medlem i Coop, får du 1 % kjøpeutbytte av det du handler. Dette gjelder i våre Coop kjedebutikker som bl.a. Coop Mega, Extra, Coop Prix, Coop Marked og Coop Byggmix.  

Vi har alltid gode medlemskupp. Som Coop-medlem får du skreddersydde tilbud på de varer du kjøper ofte. Bruk medlemskortet hver gang du handler og våre datamaskiner finner ut hvilke kuponger som er relevant for deg. Mange trofaste Coop-medlemmer får jevnlig verdikuponger i posten på produkter de pleier å kjøpe. I tillegg får du store medlemsrabatter fra våre samarbeidspartnere.

Vi deler med andre ord overskuddet mellom oss, istedenfor at det går rett i lommen på noen få eiere. Et godt bevis på at Coop er "Litt ditt". Kjøpeutbytte går direkte inn på din rentebærende medlemskonto hvor det står trygt. Du kan la beløpet bli stående helt til du selv ønsker å ta det ut, og gir i mellomtiden en hyggelig rente uten at du trenger tenke på det.

Coop Oppdal forhåndsgaranterer 1 % kjøpeutbytte i våre Coop kjedebutikker også for 2024.

Coop Oppdal SA

Coop Oppdal

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn