Til hovedinnhold

Anette Kolbjørnsen

Butikk: Obs Bygg Nygårdskrysset

Da 18-årsdagen nærmet seg begynte Anette å søke jobber for å tjene litt lommepenger ved siden av skolen.

Da 18-årsdagen nærmet seg begynte Anette å søke jobber for å tjene litt lommepenger ved siden av skolen.
– Jeg søkte flere steder, men fikk til slutt napp i Obs Bygg Nygårdskrysset. Jeg tok lappen på 18-årsdagen slik at jeg kan kjøre til jobb, forteller hun.

Det første året har Anette hjulpet kunder i varehuset og sittet i kassa, men nå har hun flyttet over til malingavdelingen.
– Jeg hjelper kundene så godt jeg kan og lærer mye nytt hver dag. De fleste har forståelse for at jeg er under opplæring og ikke kan svare på de mest kompliserte spørsmålene ennå, sier hun.

For Anette passer det perfekt å jobbe i et stort varehus med varierte arbeidsoppgaver.
– Jeg har så mye energi, så å sitte stille er ikke noe for meg. Jeg er også veldig glad i kollegene mine, vi har det gøy sammen på jobb, sier hun.

Den boblende energien har Anette hatt siden hun var liten. Da hun var tre år gammel meldte foreldrene henne på freestyle dans slik hun kunne brenne av litt overskuddsenergi der.
– Jeg har danset på elitenivå i flere år, og skal igjen delta i NM i mai. Det blir en travel periode med eksamener og russetid samtidig, forteller hun.

Til høsten er planen å studere idrett eller interkulturell kommunikasjon.
– Om to år satser jeg på å begynne på Politihøyskolen, og målet er å bli kriminaletterforsker. Jeg håper å fortsette i Obs Bygg Nygårdskrysset så lenge som mulig. Jeg sparer mesteparten av pengene jeg tjener til bil og bolig, og er superfornøyd med jobben. Det har vært et godt møte med arbeidslivet, og jeg tar med meg kunnskapen og erfaringen derfra videre i livet, sier hun.

Coop Øst SA:

Om Oss

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn