Til hovedinnhold

Jan Kjellgren

Butikk: Obs Vinterbro

Jan Kjellgren (61) i Obs Vinterbro har jobbet i dagligvarebransjen i hele yrkes-livet, de siste 23 årene i Obs Vinterbro.

Jan Kjellgren (61) i Obs Vinterbro har jobbet i dagligvarebransjen i hele yrkes-livet, de siste 23 årene i Obs Vinterbro. Som daglivaresjef har han hovedansvar for ferskvare, meieri, frys, kjøl og brødvarer.

– Jeg trives veldig godt – vi har et bra arbeidsmiljø og det er moro å jobbe i et av landets beste varehus. Jeg liker å jobbe med mennesker og her er jeg omgitt av hyggelige kunder og kolleger. Å jobbe sammen i team i et varehus med positiv utvikling er utrolig gøy, sier han.

Jan står som regel opp rundt halv fem om morgenen og er på jobb mellom halv seks og seks.

– Vi har nattlevering av varer, så når jeg kommer står det fullt av paller på kjøle rommet med varer som skal plasseres ut. For å henge med i en så stor bedrift må du bare komme deg opp og treffe hopp-kanten om morgenen. Det er mye som skal på plass før varehuset åpner klokka åtte, sier han.

Jan jobber ofte utover ettermiddagen når det trengs.

– Jeg har butikk i blodet og jobben er en livsstil. Jeg synes det er moro å komme på jobb hver dag og kunne ikke tenke meg en bedre arbeidsplass, fastslår han.

Coop Øst SA:

Om Oss

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn