Til hovedinnhold

Stian Sandset

Butikk: Extra Storo

To dager i uka jobber Stian Sandset (33) i Extra Storo med å rydde, fylle varer og sjekke datostempling.

Bilde av to karer med røde Extra jakker

To dager i uka jobber Stian Sandset (33) i Extra Storo med å rydde, fylle varer og sjekke datostempling. – Stian er supernøyaktig, og gull verdt for oss, sier butikksjef Petter Berntsen.

Stian er ansatt ved arbeidsmarkeds- og inkluderingsbedriften Nordpolen Industrier, som gir jobb til mennesker som ellers kunne stått utenfor arbeids livet. Tanken om mangfold på arbeids plassen passer perfekt med Coop Østs filosofi. Derfor innledet butikksjef Petter Berntsen i Extra Storo et samarbeid med Nordpolen Industrier i 2015.

– Jeg synes det er viktig å få med flest mulig i arbeidslivet – ikke minst i synlige jobber, sier han.

– Hvis dette skal bli noe dagligdags må noen gå opp løypa og vise at det er helt uproblematisk. Alle fra Nordpolen Industrier som har jobbet hos oss er ressurser på lik linje med resten av våre ansatte, legger han til.

Stian bor like ved Extra Storo, og hver tirsdag og torsdag rusler han den korte turen til butikken.

– Jeg rydder i hyllene, fyller på varer fra lageret og sjekker om det er varer som nærmer seg utløpsdato. Det er bra å ha en jobb. Jeg jobber for lønna, men også fordi jeg liker å møte nye mennesker. Her har jeg mange hyggelige kolleger, derfor trives jeg godt, forteller han.

Når Stian har vært på jobb er det alltid strøkent i hyllene.

– Jeg er en ryddig person og liker at det ser ordentlig ut. Noen ganger finner jeg varer som er plassert feil, og da må jeg rydde opp etter de andre. Av og til er det så mye å gjøre at jeg jobber overtid, sier han.

– Du er jo supernøyaktig, og det er helt gull for oss. Du gjør en viktig jobb i butikken, sier Petter.

Coop Øst SA:

Om Oss

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit