Til hovedinnhold

Vincent Blom

Butikk: Coop Mega Kolbotn

Vincent Blom vokste opp i Härnösand midt i Sverige og jobbet som skorsteins­feier før han bestemte seg for å flytte til Oslo.

Vincent Blom vokste opp i Härnösand midt i Sverige og jobbet som skorsteins­feier før han bestemte seg for å flytte til Oslo.

– Jeg var sugen på å gjøre noe annet og fikk jobb som ekstrahjelp i Coop Mega Bislett, forteller han. Det var full klaff.

– Jeg kjente med en gang at jeg trivdes enormt godt i dagligvare, og det gjør jeg fortsatt. Jeg kunne ikke ønske meg en bedre jobb!

Som butikksjef i Coop Mega Kolbotn har Vincent ansvar for 60 medarbeidere med bakgrunn fra 15 nasjonaliteter.

– Utdannelsen deres varierer mellom alt fra grunnskole til ingeniør. Det store mangfoldet er en styrke, men samtidig er det komplekst å skulle hente ut poten­sialet i hver enkelt. Blant annet derfor har vi de siste årene jobbet målrettet med å skape en strukturert hverdag med tydelige målsettinger, forklarer han.

Vincent bor på Sofiemyr med kona og deres to barn. På fritiden er han glad i å løpe, tid med familien, og han har også spilt innebandy på Lyn i mange år.

– Nå er jeg på mosjonistlaget, men har det fortsatt gøy på banen, sier han.

Selv om han fortsatt snakker klingende svensk, føler Vincent seg mest norsk.

– Jeg har slått rot i Norge og kommer aldri til å flytte tilbake til Sverige. Nå gleder jeg med over Haaland og Ødegaard på fotballbanen, men hvis Sverige vinner i en idrettsgren kan jeg plutselig føle meg veldig svensk, ler han.

Coop Øst SA:

Om Oss

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn