Til hovedinnhold

Vinner av Coop Sørøst Prisen 2023

Vinneren er kåret

Søndag 17.12.23 var ordfører i Årsmøtet, Jan Petter Hemsborg, og Danielle Koldal fra Coop Sørøst, på plass på Teaterhuset Munken for å dele ut Coop Sørøst Prisen for 2023.

Coop sørøst prisen deles ut på scene

Bildet:  F.V.: René Breathe Hansen, Mathilde Chetwynd Eikeland, Danielle Koldal, Jan Petter Hemsborg & Geir Thorstensen. Fotograf: Lise Reng


Dette er den første Coop Sørøst Prisen som deles ut og det kom inn hele 50 innspill på verdige kandidater til prisen.

Vinner av Coop Sørøst Prisen ble besluttet i Årsmøtet den 7. desember.

Teaterhuset Munken driftes av Larvik Barne- og Ungdomsteater. Til daglig øver over 100 barn og ungdommer på huset, i alderen 5-20 år. Det settes opp store forestillinger til jul og sommer, som gjennomføres hovedsakelig med hjelp fra frivillige foreldre og ildsjeler.

Denne julens forestilling var Narnia – Løven, heksa og klesskapet! Jan Petter og Danielle var så heldige at de fikk en omvisning på huset, før de fikk seter til å se hele forestillingen. Til slutt ble de invitert opp på scenen for å overrekke prisen til årets vinner, nemlig Teaterhuset Munken og Larvik Barne- og Ungdomsteater.

Mathilde Chetwynd Eikeland, som sendte inn søknad til prisen, kom opp på scenen til jubel fra publikum for å ta imot pris sammen med styreleder René Breathe Hansen og styremedlem Geir Thorstensen. 

Coop Sørøst Prisen vil deles ut årlig, og frist til innspill på kandidater vil være i slutten av september hvert år.

Les mer om prisen her

Coop Sørøst:

Coop Sørøst

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit