Til hovedinnhold
vegetar

Sprø vegetarsnitzel med grønnsaker og sitronsmør

Stek sprø vegetarsnitzel i pannen, og server dem med kokte poteter, dampet brokkoli og det lille ekstra – brunet smør med løk, kapers og sitronsaft.

SPRØ VEGETARSNITZEL MED GRØNNSAKER OG SITRONSMØR

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2pkVivera vegetar snitzel à 200 g

400gkokefaste poteter

1pkCoop brokkoliblanding

100gmeierismør

1stksjalottløk

50gsmå kapers

1stksitron

Fremgangsmetode

Stek snitzelene som anvist på pakken.
Skrell og kok potene møre i lettsaltet vann.
Kok grønnsakene i 2 minutter i lettsaltet kokende vann.
Varm smøret i en liten gryte til det er gyllenbrunt. Rør underveis.
Finhakk løken og ha løk, kapers og saften av 1 sitron i smøret.
EKSTRA: 1 ss dijonsennep i sausen
EKSTRA: Gressløk