Slik bruker du rester av bananer
RestematHvem har ikke opplevd at bananene blir brune før du rekker å bruke dem? Ikke kast bananrestene, de er fantastisk som søtning i både bakst og drikke.
![Klase med bananer på blå skjærefjøl, ved siden av en skål med skrelte bananbiter.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/6BPUB4SwR5qUdffgExZ83Z/57006a18e6e3dde21b4026413c6a2bb2/restemat-bananer-hovedbilde.jpg?preset=tiny&dpr=2&q=75)
Har du rester av bananer, kan du lage mye godt. Bananer trives aller best i et litt kjølig klima, men tåler godt å ligge noen dager på kjøkkenbenken. Men det er jo lett å glemme dem, og før du vet ordet av det er de blitt myke inni og brune utenpå. Da er tiden inne for å lage noe skikkelig godt!
Du har nok prøvd banan i smoothie, men har du forsøkt å ha banan i pannekakerøre eller kakedeig? Det gjør baksten nydelig søt og saftig.
Prøv en av våre supergode oppskrifter med rester av banan, kanskje du finner en ny favoritt!
3 supergode oppskrifter med rester av banan
Se flere oppskrifter▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆