Til hovedinnhold
Filtrer på innhold:
 • Grønne urter av forskjellige slag står i potte, ligger på en fjøl, henger i buketter fra veggen og ligger i boks på kjøkkenbenken. Timian, oregano, basilikum og rosmarin.
  Restemat

  Slik bruker du rester av ferske urter

  Har du rester av ferske urter stående på kjøkkenbenken etter matlagingen? Ikke kast dem, men bruk dem heller til å lage deilig tilbehør!
 • Rester av forskjellig typer brød, i både kurv og på skjærefjøl. Terninger av brød rundt kurven, og hele brød i bakgrunnen.
  Tørt brød er et fantastisk utgangspunkt for gode matretter og spennende tilbehør. Se så mye godt du kan lage av rester av brød.
 • Løk i forskjellige sorter og farger ligger på kjøkkenbenk med fjøl i marmor. Rødløk, guk løk og sjalottløk, både hel, i båter og i ringer.
  Løk er en av de mest anvendelige grønnsakene vi har, og kan brukes i mange retter. Løken endrer nemlig både smak og konsistens etter hvordan du tilbereder den.
 • Klase med bananer på blå skjærefjøl, ved siden av en skål med skrelte bananbiter.
  Hvem har ikke opplevd at bananene blir brune før du rekker å bruke dem? Ikke kast bananrestene, de er fantastisk som søtning i både bakst og drikke.
 • Gule, røde og grønne epler, både hele og delt i båter. Eplene står på en hvit marmorfjøl, med lyseblå linserviett.
  Har du rester av epler er du heldig! Her får du tips til hvordan du bør lagre eplene dine, og 3 deilige oppskrifter du kan lage med rester av epler.
 • Rester av fløte, rømme og melk i diverse gjennomsiktige glass, mugger og krus på blåmalt trefjøl.
  Har du rester av rømme, fløte eller kefir i kjøleskapet? Ikke la dem gå til spille, de gjør nesten alt av bakst og kaker enda bedre. Dessuten er de supre å ha på lur til en kremet saus eller gryte!
 • Forskjellige sorter poteter i gult, rødt og brunt, både hele og delt, ligger på lys blå tallerken og lys blå trefjøl.
  Rester av kokte poteter er gull dagen etter. Her får du tips til oppbevaring, og deilige oppskrifter du kan lage om du skulle være så heldig å ha rester av poteter.
 • Bananpannekaker

  45minEnkel
 • Tomater av forskjellige slag ligger på fat, i skål og på et trebord. Noen av tomatene er skåret opp, andre er hele, og andre på klase. Blått kjøkkenhåndkle.
  Har du rester av tomater kan du lage herlige sauser, nydelig suppe og digg snacks. Lag dobbel porsjon, og putt både saus og suppe i fryseren, så er aldri hverdagsmiddagen langt unna.
1

Les flere oppskrifter

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn