Til hovedinnhold

Slik bruker du rester av brød

Restemat

Tørt brød er et fantastisk utgangspunkt for gode matretter og spennende tilbehør. Se så mye godt du kan lage av rester av brød.

Rester av forskjellig typer brød, i både kurv og på skjærefjøl. Terninger av brød rundt kurven, og hele brød i bakgrunnen.

Har du rester av brød i brødboksen? Få ting smaker så godt som ferskt brød, men de aller færreste av oss spiser så mye brød at vi aldri får rester. Tørre skalker i brødboksen kan heldigvis få nytt liv med noen enkle triks.

Slik oppbevarer du brød

Brød trives best i tomtemperatur. I motsetning til mye annen mat, tørker brødet fortere ut i kjøleskap. Ferskt brød holder seg aller best hvis du pakker det inn i et rent tøystykke og oppbevarer det i en brødboks av keramikk eller blikk.

Det egner seg også godt til frysing, gjerne skåret i skiver. Slik kan du ta ut akkurat det du har behov for, og minsker sjansen for matsvinn ved at brødet ikke blir tørt før du får spist det opp.

Heldigvis finnes det masse godt du kan bruke brødrestene til om du skulle få litt tørt brød. Bare se her!

3 digge oppskrifter med rester av brød

▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Flere gode oppskrifter på restemat finner du her!

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn