Til hovedinnhold

5 gode grunner til å bli Coop-medlem

Hvem som helst kan handle på Coop Prix, men ikke hvem som helst kan få penger inn på kontoen for å gjøre det. Da må du være Coop-medlem!

Du tenker kanskje ikke over det når du stikker innom din lokale Coop Prix-butikk og kjøper dagligvarene dine, men butikken din er faktisk del av et stort fellesskap.

Hele 1150 dagligvarebutikker over hele landet er med, og handler du hos Extra, Coop Marked, Obs, Coop Mega, Matkroken – og selvsagt Coop Prix, er du med og støtter fellesskapet.

Hvem som drar nytte av dette fellesskapet? Jo, det er selvsagt medlemmene – eller medeierne, da. For er du Coop-medlem, er du faktisk medeier også. Og det lønner seg – bare se her:

1. Du får penger inn på kontoen en gang i året

Det er ikke alle som gleder seg veldig til januar. Men har du handlet på Coop Prix eller noen av de andre Coop-kjedene i løpet av året som gikk, har du faktisk grunn til det!

Hver januar betaler nemlig Coop ut utbyttet ditt som medeier, og det er minst 1 prosent av alt du har handlet for gjennom året. Ekstra penger i januar? Ja takk!

Her kan du lese mer om kjøpeutbytte

2. Eget kredittkort fra Coop

Når du blir Coop-medlem, kan du søke om Coop Mastercard som er både et medlemskort og betalingskort i ett! Du får 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og 1% medlemsbonus på alt du handler i Coops kjeder, samt 0,5 % bonus alle andre steder i hele verden når du bruker kortet.

Her er alt du trenger å vite om medlemskortet

3. Tilbud på det du trenger mest

Bruker du kortet ditt når du handler, registrerer vi hva du handler mye av – og gir deg skreddersydde tilbud på nettopp de varene. Da får du verdikuponger i posten som du kan ta med i butikken, eller du kan bruke Coop-appen på telefonen (se neste punkt!).

Det er selvsagt frivillig om du vil ha kuponger eller ikke. Hvis du reserverer deg mot det, vil vi verken analysere kjøpene dine eller sende deg kuponger.

Les mer om verdikuponger

4. Lettvint med Coop-appen

Både medlemskortet ditt, fordelene og verdikupongene ligger også i Coop-appen, som du kan laste ned på mobilen. Aktiver kupongene og rabatten trekkes automatisk fra i kassen når du skanner medlemskortet ditt.

Har du appen, får du også flere gode tilbud som er personlig skreddersydd til deg. Enkelt og greit, da har du alt du trenger lett tilgjengelig i telefonen hele tida.

Appen laster du ned i AppStore eller Google Play

Mer informasjon om Coop-appen finner du her

5. Kupp og rabatter

Rabatt på hoteller i Norge, Sverige og Danmark, mer drivstoff for pengene hos Circle K og YX, medlemsbonus på digitale avisabonnement og stadige oppdaterte medlemskupp hos Coop-kjedene er noe av det du kan nyte godt av så snart du er på innsiden av Coop-familien.

Se full oversikt over fordelene her

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn