Til hovedinnhold

Oss medeiere i mellom: - Her er våre beste sparetips!

Oss medlemmer i mellom: - Her er våre beste sparetips!

Vi bruker store summer på dagligvarer hver eneste måned. Husker du å registrere medlemskapet ditt – får du alltid minimum 1% kjøpeutbytte på konto hver gang du handler i Coop sine butikker. Men som medlem har du en rekke andre fordeler, som det lønner seg å vite om. Både for deg, og lommeboka!  

Du kan se alle medlemsfordelene her

Vi har snakket med et utvalg medlemmer, som her deler med seg sine beste sparetips.

Selma, 20 år

«For å få mest ut av å være medeier, er mitt beste tips å aktivere Kupongene i appen med en gang jeg ser at det har kommet nye. Deretter sørger jeg for å se over dem før jeg går til kassen– slik at jeg alltid får brukt dem, når jeg trenger det. I tillegg har jeg kjøpt meg Coops bærkraftige handlenett, slik at jeg får 1 kr tilbake hver gang jeg handler, i stedet for å bruke 4 kr på plastpose»

«Jeg kjøper alltid MYE frukt og grønt hos Extra, og med 11% bonus på frukt og grønt utgjør det en stor del av kjøpeutbytte for meg og min familie! Også lønner det seg å sjekke ut fordelene du får hos Coop sine samarbeidspartnere, for eksempel Coop HotellKupp –  som gir oss billig hotellovernatting i hele Skandinavia»

Kari og Egil, 67 og 69 år

«Strømpriser må man følge nøye med på! Det er mye penger å spare for oss medeiere som følger ekstra med. Med Coop strømavtale får vi ikke bare billig spotprisavtale, men 2% i bonus hver måned – hjemme som på hytta. Ingen lokketilbud eller lureri med liten skrift! Og ja – vi fyller alltid drivstoff hos Circle K slik at vi sikrer oss 45 øre i medlemsbonus per liter»

Nicolas, 39år

«Mitt beste sparetips er å være litt strategisk i handlingen. Som småbarnsfamilie bruker vi mye penger på barneprodukter. Da er det utrolig bra for oss at Extra har 50 % medlemsrabatt på bleier. I tillegg får vi 11 % bonus på frukt og grønt der. Det går i myyyyyyye frukt når man har et barn med mye energi. Vi passer også på å finne økologiske, bærekraftige og allergivennlige alternativer. Her er vi spesielt glad i Änglamark – som vi selvfølgelig handler på Coop Mega, hvor vi får 20 % ekstra medlemsbonus

Thor, 64 år

«Medlemskupp! Her har jeg spart mye penger på gode klær og sko til barnebarna, maling til huset, juletre og til og med Playstation spill! Jeg har både Coop-Appen og mottar nyhetsbrev på e-post, slik at jeg alltid får beskjed om medlemskupp med en gang de kommer!»

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit