torsk
Lettsaltet torsk med sandefjordsmør
Stek torsk i pannen et par minutter på hver side så den får fin stekeskorpe. Ha grønnsaker, poteter og sandefjordsmør til. Den gode sausen skal bare varmes så er den klar.
![Lettsaltet torsk med sandefjordsmør, poteter, erter og gulrot, servert på en hvit tallerken med bestikk som ligger på en gul og hvit rutete duk](/assets/contentful/b26eki8n3vte/7kBLm20LmnFl0ndC5R7Ayp/18986b16284408b18271169032fc3859/torsk-med-sandefjordsmor-ovnsbakte-blomkal-gulrot-og-gronne-erter.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
13min / 7min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop lettsaltet torsk m/skinn 400 g
1 stkblomkål
4 stkgulrøtter
500 gkokefaste poteter
200 ggrønne erter
1 poseToro sandefjordsmør
Litt Extra:
1 klypefrisk persille
Fremgangsmetode
Stek torsken i stekepannen i 2-3 minutter på hver side.
Del blomkålen i buketter. Skrell og skjær gulrøttene i staver.
Legg blomkål og gulrøtter på et stekebrett.
Ha på litt olje, salt og pepper.
Stek dem i stekeovnen på 180 grader i ca. 12-13 minutter.
Kok potetene møre i lettsaltet vann. Tilsett ertene de siste 3 minuttene.
Lag sandefjordsmør etter anvisning på posen.
Litt Extra
Frisk persille i sausen
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆ ▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆