5min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
6 porsjoner
3 dlkremfløte
1 ssekte vaniljesukker (eller frøene fra en vaniljestang)
3 ssmelis
5 dlmulter (lett sukret)
Fremgangsmetode
Pisk opp fløte, vaniljesukker og melis til en halvstiv krem.
Vend inn multene, men spar de fineste til pynt.
Dekk til bollen med multekrem, og sett i kjøleskapet til den skal serveres. Husk at pisket kremfløte "smelter", og helst ikke skal stå for lenge etter pisking, maks 2-3 timer.
Tips!
Ønsker du en friskere krem kan du blande inn 100 gram crème fraîche eller vaniljeyoghurt.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆