Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Ovnsbakt torsk i hvit saus

Ovnsbak torsk, supplert med grønnsaker og gratinert med hvit saus, blir fort en hverdagsfavoritt.

Ovnsbakt torsk i hvit saus i en hvit ildfast form, servert med sitronbåter

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1posehvit saus

7dlmelk

1ssdijonsennep

en halvstksitron

1buntpersille

1pkfrosne grønnsaker

400gtorskefilet

4porsjonerEvt. kokte poteter som tilbehør

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 °C.
Lag 1 pose hvit saus med 7 dl melk etter anvisning på pakken.
Rør inn 1 ss dijonsennep, saft og revet skall fra 0,5 sitron og hakket persille.
Del 400g torskefilet i mindre biter og legg i en ildfast form. Fordel 1 pose frosne grønnsaker rundt og hell over sausen.
Stek i ovnen i ca. 20 minutter, eller til torsken er akkurat gjennomstekt.
Server gjerne med kokte poteter, frisk persille og sitron.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit