Til hovedinnhold
torsk

Bali gryte med torsk, gulrøtter og grønnkål

Med Toro Bali Kyllinggryte som base, blir torskemiddagen noe helt utenom det vanlige. En asiatisk vri med karri, eple, ananas og litt hot chili passer godt til den fine, hvite fisken.

Baligryte med torsk i en skål på en tretallerken. Til venstre i bakgrunnen er det en skål med ris og til høyre er det en skål mer sriracha og en skål med gulrøtter og grønnkål. I forgrunnen ligger en Toro Baligryte pose

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1poseTORO Bali Kyllinggryte

2poserTORO Boil in Bag Jasminris

4dlvann

3dlkremfløte

2stkstore gulrøtter (i halve skiver)

200ggrønnkål (i strimler)

1sssriracha (chilisaus (1-2 ss))

400gtorsk (i terninger)

Fremgangsmetode

Begynn med å koke jasminris etter anvisning på pakken.
Mens risen koker, tømmer du posen med kyllinggryte i en kasserolle. Tilsett vann og fløte, og kok opp under omrøring.
Tilsett gulrøtter og grønnkål, og la det koke i 5 minutter. Smak til med Sriracha.
Tilsett torsk i terninger, og la det trekke på svak varme under lokk i 5-6 minutter.
Server gryteretten med jasminris ved siden av.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen