torsk
Bali gryte med torsk, gulrøtter og grønnkål
Med Toro Bali Kyllinggryte som base, blir torskemiddagen noe helt utenom det vanlige. En asiatisk vri med karri, eple, ananas og litt hot chili passer godt til den fine, hvite fisken.

15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 poseTORO Bali Kyllinggryte
2 poserTORO Boil in Bag Jasminris
4 dlvann
3 dlkremfløte
2 stkstore gulrøtter (i halve skiver)
200 ggrønnkål (i strimler)
1 sssriracha (chilisaus (1-2 ss))
400 gtorsk (i terninger)
Fremgangsmetode
Begynn med å koke jasminris etter anvisning på pakken.
Mens risen koker, tømmer du posen med kyllinggryte i en kasserolle. Tilsett vann og fløte, og kok opp under omrøring.
Tilsett gulrøtter og grønnkål, og la det koke i 5 minutter. Smak til med Sriracha.
Tilsett torsk i terninger, og la det trekke på svak varme under lokk i 5-6 minutter.
Server gryteretten med jasminris ved siden av.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆