Til hovedinnhold
torsk

Fiskeburger med rødbetehummus og sprøstekte poteter

Legg varme fiskeburgere i burgerbrød og topp med tzatziki og hjemmelaget hummus med rødbeter. Ha sprøstekte poteter i staver ved siden av.

Fiskeburger med rødbetehummus og sprøstekte poteter på en hvit tallerken på en hvit duk

20min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkLofoten fiskeburger, torsk og hyse (1-2)

1pkCoop Sprø Potetstaver

1pkCoop grove burgerbrød

2pkCoop tzatziki (1-2)

1pkcrispisalat

Rødbetehummus:

200grødbeter

1pkCoop kikerter

3ssextra virgin olivenolje

1stksitron (smak til)

1tssalt og pepper

Litt Extra:

1stktomat

1stkrødløk

Fremgangsmetode

Rødbetehummus

Skrell rødbetene og skjær dem i små biter. Kok dem helt møre i vann.
Hell av vannet på kikertene og skyll dem i kaldt vann.
Kjør sammen rødbeter, kikerter og olivenolje med stavmikser.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Fiskeburger

Stek fiskekakene gjennomvarme på middels varme i stekepanne eller i stekeovnen.
Tilbered potetstavene som anvist på pakken.
Legg burgerne sammen med rødbetehummus og tzatziki i burgerbrødene. Server med potetstavene ved siden av.
Del opp salaten og skyll den i kaldt vann, tørk godt av.

Litt Extra

Skiver av tomat og rødløk

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit