torsk
Torsk i form med tomat og oliven
En sunn hverdagsrett som fort blir hele familiens nye favoritt.
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
800 glettsaltet torsk (filet uten skinn og bein)
2 stkløk
en halv tssalt
en halv tspepper
2 sssoltørkede tomater (hakket)
2 bokserhermetiserte tomater (med urter og hvitløk)
1 glasssorte oliven
Til servering:
1 posemiddelhavssalat
4 stkmini-baguetter
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 200 °C.
Legg 800 g fisk i porsjonsstykker oppå 2 løk i ringer i en ildfast form.
Dryss ½ ts salt og ½ ts pepper over fisken, og fordel 2 ss soltørkede tomater, 2 bokser hermetiserte tomater og 1 glass oliven uten laken i formen.
Stek formen i ovnen i ca. 20 minutter. Server fiskeformen med 1 pose middelhavssalat og baguetter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆