Til hovedinnhold
torsk

Torsk med ovnsbakte rotgrønnsaker og fiskesaus

Stek de fine torskestykkene i smør i pannen så fisken får litt stekeskorpe. Server torsken med smørdampede poteter, ovnsbakte rotgrønnsaker og en god fiskesaus.

Torsk med ovnsbakte rotgrønnsaker og fiskesaus servert i en dyp hvit skål med rød kant og en rød gaffel ved siden av.

30min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkCoop Torskefilet Naturell (400 g)

1pkCoop rustikke rotgrønnsaker

600gAsterix poteter

1pkLofoten fiskesaus

50gmeierismør

1dlmelk

Litt Extra:

1tsdijonsennep

Fremgangsmetode

Stek rotgrønnsakene som anvist på pakken.
Stek fisken i stekepannen på middels varme i ca. 4 minutter på hver side.
Kok potetene møre i lettsaltet vann.
Hell av kokevannet. Tilsett halvparten av smøret og skru av varmen. La potetene ligge og trekke litt i smøret.
Lag sausen som anvist på pakken.

Litt Extra

1 ts dijonsennep i sausen

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit