rotgrønnsaker
Verdens beste kålrabistappe med hvitløk
En liten tvist på kålrabistappa gjør at det klassiske pinnekjøtt-tilbehøret blir ekstra smakfullt, og passer perfekt til røkt og stekt kjøtt og fisk – hele året!

20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1stkkålrot
1stksellerirot
4stkgulrøtter
4stkmandelpoteter
4feddhvitløk (hele)
100gsmør
1dlmatfløte
1klypesalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
Skrell kålrot, sellerirot, gulrot og potet og del i omtrent like store terninger.
Ha rotgrønnsakene i en kasserolle sammen med hvitløksfedd. Hell på vann og kok grønnsakene møre.
Hell av vannet og mos grønnsakene. La det gjerne være litt biter i mosen. Rør inn smør og fløte og smak til med salt og pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
