1t / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
750 gkalkunfilet
1 klypesalt og pepper
1 posefløtesaus
Søtpotetmos:
2 stksøtpoteter
1 stkpoteter
1 og en halv dlfløte
1 klypesalt og pepper
Grønnsaker:
3 stkgulrøtter (gjerne regnbuegulrøtter)
2 stkpersillerøtter
1 stkrødløk
1 dæsjolivenolje
1 klypesalt og pepper
Tilbehør:
1 posebaby leaf salat
1 nevetranebær
2 stkepler (delt i båter)
1 klypefersk timian
Fremgangsmetode
Stek kalkunfiletene som anvist på pakken.
Skjær søtpotet og potet i biter. Kok dem møre i ca. 15-20 min. Hell av vannet og mos potetene med fløte, salt og pepper.
Skjær gulrøtter og persillerøtter i staver, og rødløken i båter. Hell over olje og krydre med salt og pepper. Stek på 225 grader varmluft i 15 min mens kjøttet hviler.
Lag fløtesaus som anvist på pakken.
Server med Babyleaf Mix, eplebåter, tranebær og timian.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆