BBQ Bacon Kahuna Burger – med Grill Perfekt crispy kyllingburger
Vi utfordret Hot Temper til å utvikle en rett med et Grill Perfekt-produkt som hovedingrediens. Sluttresultatet ble mildt sagt digg! Prøv å lage den selv, da vel.
10min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop Grill Perfekt Crispy kyllingburger
2 stkbrioche burgerbrød
50 gsmør
BBQ saus (Se oppskrift)
40 gmajones
1 boksananasringer
4 skiverbaconskiver
2 skivercheddarost (amerikansk)
isbergsalat (ønsket mengde)
krydderblanding (Se "Norskville" oppskrift)
krydret olje (400 g solsikkeolje blandet med 30 g «Norskville» krydderblanding)
BBQ-saus:
133 gbrunt sukker
245 gketchup
10 gsalt
2 gsort pepper
45 gmørk sirup
60 geplesidereddik
3 ghvitløkspulver
4 gpaprikapulver
1 gcayennepepper (pulver)
15 gWorcestershire saus
«Norskville» krydderblanding:
16 gcayennepepper (malt)
10 gsukker
16 gpaprikapulver
7 grøkt paprikapulver
2 gSvart pepper (malt)
3 ghvitløkspulver
2 gløkpulver
8 gsalt