svinekjøtt
Baby Back Ribs med søtpotetfries, coleslaw og cornribs
Gå for helamerikansk BBQ! Baby back ribs er mindre, magrere og mørere enn vanlige spareribs, og maiskolber grillet som cornribs har tatt helt av på TikTok.

25min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Søtpotetfries med chilimajones:
1 poseCoop Søtpotetfries
1 begerCoop Grill Perfekt Aioli
1 sssrirachasaus
1 tslimesaft (smak til)
Coleslaw:
2 stkgulrøtter (revet)
150 grød spisskål (finsnittet)
2 ssmajones
1 ssrømme
1 tseplesidereddik
1 klypesalt
1 klypepepper
Cornribs:
2 stkmaiskolber
2 sssmør
1 tsrøkt paprikakrydder
en halv tschiliflak
Kjøtt:
1 pkCoop Grill Perfekt Baby Back Ribs (evt 2 pk)
Til servering:
1 buntfrisk koriander
1 stklime (i båter)
Fremgangsmetode
Rør sammen aioli, sriracha og limesaft til chilimajones. Stek Coop Søtpotetfries som anvist på pakken.
Bland revne gulrøtter og finsnittet rød spisskål med majones, rømme og eddik. Smak til med salt og pepper.
Del maiskolbene i fire. Prøv å skjære bort litt av den innerste harde stilken. Pensle med smør og dryss over røkt paprikakrydder og chiliflak. Grill cornribsene i 10 min.
Varm Grill Perfekt Baby Back Ribs på grillen eller i ovnen som anvist på pakken.
Server med søtpotetfries og chilimajones, cornribs og coleslaw. Topp med frisk koriander og limebåter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆