svinekjøtt
Baby Back Ribs med søtpotetfries, coleslaw og cornribs
Gå for helamerikansk BBQ! Baby back ribs er mindre, magrere og mørere enn vanlige spareribs, og maiskolber grillet som cornribs har tatt helt av på TikTok.

25min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1pkCoop Grill Perfekt Baby Back Ribs (evt 2 pk)
Søtpotetfries med chilimajones:
1poseCoop Søtpotetfries
1begerCoop Grill Perfekt Aioli
1sssrirachasaus
1tslimesaft (smak til)
Coleslaw:
2stkgulrøtter (revet)
150grød spisskål (finsnittet)
2ssmajones
1ssrømme
1tseplesidereddik
1klypesalt
1klypepepper
Cornribs:
2stkmaiskolber
2sssmør
1tsrøkt paprikakrydder
en halvtschiliflak
Til servering:
1buntfrisk koriander
1stklime (i båter)
Fremgangsmetode
Rør sammen aioli, sriracha og limesaft til chilimajones. Stek Coop Søtpotetfries som anvist på pakken.
Bland revne gulrøtter og finsnittet rød spisskål med majones, rømme og eddik. Smak til med salt og pepper.
Del maiskolbene i fire. Prøv å skjære bort litt av den innerste harde stilken. Pensle med smør og dryss over røkt paprikakrydder og chiliflak. Grill cornribsene i 10 min.
Varm Grill Perfekt Baby Back Ribs på grillen eller i ovnen som anvist på pakken.
Server med søtpotetfries og chilimajones, cornribs og coleslaw. Topp med frisk koriander og limebåter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆