Ovnsbakte vårruller med soyadip og asiatisk kålsalat
Visste du at du at vårruller ikke trenger å friteres? Lag hjemmelagede vårruller i ovnen, med deilig soyadip og asiatisk kålsalat til middag!

10min / 1t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
6 porsjoner
Vårruller:
1sssolsikkeolje
400gkjøttdeig av svin
1stkgul løk (revet)
2feddhvitløk (revet)
1stkgulrot (revet)
200gkinakål (finsnittet)
1ssingefær (revet)
2sssoyasaus
1ssKetjap manis (søt soyasaus)
1 og en halvtssesamolje
1klypesalt og pepper (smak til)
2ssfrisk koriander (finhakket)
1pkvårrullpapir (eller filodeig)
1dæsjvann (til «liming»)
4sssolsikkeolje (til pensling)
Dipsaus:
en halvdlhoisinsaus
1sssesamolje
1sshonning
1sssoyasaus
1feddhvitløk (revet)
2sscashewnøtter (finhakket)
Asiatisk kålsalat:
100gkinakål (finsnittet)
1stkgulrot (revet)
1stkrødløk (strimlet)
4stkreddiker (i tynne skiver)
1nevealfalfaspirer
3sslimesaft
1ssfiskesaus
1sssesamolje
1 og en halvssbrunt sukker
en halvtssambal oelek (eller sriracha)