pannekaker
Rødbetepannekaker fylt med yoghurt og pesto
Pannekaker kan fylles med mye godt. Disse pannekakene er ekstra sunne, lagd med grovt mel og kokte, moste rødbeter og fylt med pesto og yoghurt. Godt til lunsj eller som en tapasrett.
15t / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Rødbetpannekaker:
2 stkegg
1 og en halv dlsammalt hvete
2 dlrødbeter (most med stavmikser)
1 dlfetaost (smuldret)
3 dlmelk
Fyll:
2 og en halv dlgresk yoghurt
2 og en halv dlpesto
Til servering:
urter (blomster og smuler av fetaost)
Fremgangsmetode
Bland alle ingrediensene under "Rødbetpannekaker" med stavmikser.
Varm litt olivenolje i stekepannen. Stek små pannekaker på begge sider på middels varme. Avkjøl under kjøkkenpapir, slik at de holder seg myke.
Bland yoghurt og pesto.
Rull rødbetepannekakene sammen med fyll i midten. Dryss over urter, blomster og fetaost ved servering.
Tips!
Du kan lage pesto selv. Kjør 1 fedd hakket hvitløk, 50 g parmesan, ½ dl pinjekjerner, ½ ts flaksalt og ½ dl solsikkeolje grovt i hurtigmikser. Tilsett 1 potte basilikum og ½ dl olje til. Kjør til passe konsistens og smak til med litt god olivenolje.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆