pasta
Pasta med pulled pork
Lag en varm og god gryterett med pasta, pulled pork og tomatsaus med basilikum. Server med friske, grønne bønner som gir farge og litt å tygge på, og du har middag med bare fire ingredienser!
![Pasta med pulled pork og aspargesbønner, toppet med basilikum og revet parmesan servert i en dyp hvit skål med en gaffel](/assets/contentful/b26eki8n3vte/hBl5T3NNCTIDVZuMbRKyX/ecd6c6c7f6cde54e675b197dc191fe2f/775x465-billigmiddag-artikkelbilde-uke-5-6-kjott.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette renger du:
1 pkTulip pulled pork
1 glassXtra pastasaus med basilikum
1 pkCoop Tagliatelle
1 pkCoop fryste aspargesbønner
Litt Extra:
1 klypeparmesan
2 stkbasilikumblader (eller persille)
Fremgangsmetode
Varm kjøttet i en gryte og tilsett pastasausen.
Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Tilsett aspargesbønnene de siste 2 minuttene.
Sil av vannet og ha pastaen og bønnene tilbake i gryten.
Vend inn kjøttet og tomatsausen.
Litt Extra
Topp retten med revet parmesan og frisk basilikum eller persille
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆