20min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gtagliatelle (eller annen pasta)
1 posehvit saus
200 gfrisk spinat
200 grevet ost
en fjerdedel tsmuskat
1 klypesalt og pepper
Fremgangsmetode
Kok 400 g pasta etter anvisning på pakken og lag 1 pose hvit saus etter anvisning på posen.
Vend 200 g spinat og 100 g revet ost inn i sausen. Kok i noen minutter til spinaten faller sammen og osten er smeltet. Smak til med muskat, salt og pepper.
Vend kokt pasta med ostesausen og server toppet med resten av osten. TIPS: Bruk gjerne osterester eller en smaksrik brie i sausen for variasjon.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆