salat
Kyllingsalat med parmesan og ristede gresskarkjerner
Salat er det de fleste tyr til når de skal spise sunt, men det trenger aldeles ikke å være kjedelig. Denne kyllingsalaten er full av deilige smaker takket være den hjemmelagede kremede parmesandressingen!

15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
3stkkyllingfileter
1ssolje
en halvtssalt
en halvtspepper
2stkhjertesalat
50gparmesan
en halvdlgresskarkjerner
1dlkrutonger
10stkcherrytomater
Kremet parmesandressing:
2dllettrømme
4ssrevet parmesan
1stkhvitløksfedd
1tspepper
Fremgangsmetode
Kremet parmesandressing
Finhakk eller riv hvitløksfeddet, og rør det sammen med lettrømme og parmesan. Smak til med pepper.
Kyllingsalat
Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek i en panne med olje til de er gylne på begge sider og gjennomstekte, ca. 8-10 minutter.
La filetene hvile noen minutter før du skjærer dem i skiver.
Rist gresskarkjernene i tørr panne på middels varme, til de blir gylne.
Skjær salat i strimler, spar på fire av bladene til servering.
Skjær tomatene i biter, og ha i en bolle med kuttet hjertesalat, kylling, revet parmesan, dressing og gresskarkjerner. Vend sammen.
Legg en porsjon salat i hvert salatblad, og topp med krutonger.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆