15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Pastasalat:
250 gpasta
200 gost
200 gkokt skinke
1 stkagurk
16 stksmå tomater
4 stkreddiker
en halv stkeple
1 stkavokado
4 stkvårløk
1 pksukkererter
3 ssolivenolje
2 sssitronsaft
Urtedressing:
2 dlcrème fraîche
2 ssFinhakket basilikum
2 ssFinsnittet vårløk
2 ssrevet sitronskall
en klype salt
Fremgangsmetode
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Når pastaen er ferdig kokt, heller du av kokevannet og skyller den under kaldt vann. La pastaen renne godt av seg.
Kutt alle ingrediensene i små biter og bland sammen med pastaen.
Urtedressing
Bland sammen creme fraiche, finhakket basilikum, vårløk, sitronskall og salt. Rør godt. Server med dressingen ved siden av.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆