Til hovedinnhold
snacks

Asparges med spekeskinke og parmesan

Asparges med spekeskinke og parmesan er en enkel og klassisk tapas med deilige italienske smaker. Perfekt til koldbordet, som en enkel forrett, eller som tapas.

Asparges med spekeskinke og parmesan servert på rund trefjøl med revet parmesan, balsamico og frisk basilikum. Små skåler med tilbehør rundt.

5min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 porsjoner

1buntasparges

8skiverspekeskinke

50gparmesan

8stkbasilikumblader

2ssbalsamicosirup

Fremgangsmetode

Brekk av den nederste litt grove delen på aspargesen.
Kok aspargesen i 1-2 minutter i lettsaltet vann, og skyll i iskaldt vann.
Legg en asparges på hver spekeskinkeskive. Topp med parmesan i fine flak og 1 basilikumblad.
Legg 2-3 asparges på hver spekeskinkeskive, riv over parmesan og legg på et basilikumblad.
Rull spekeskinken passe stramt rundt. Drypp over balsamicosirup.

Tips!

Koketid og mengde asparges per rull vil variere på størrelsen av aspargesen. En tykk asparges vil trenge ca. 3-5 minutter koketid.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen