Til hovedinnhold
snacks

Bruschetta med kremet geitost, asparges og valnøtter

Bruschetta kan toppes med det meste, og vil du ha litt variasjon fra tomat og mozzarella, skal du prøve med frisk asparges, kremet Snøfrisk, valnøtter og honning. Det er enkel og superdigg tapas!

Bruschetta med kremet geitost, asparges og valnøtter servert på mørk tallerken med flytende honning, frisk timian og revet sitronskall.

10min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 porsjoner

4skiverlandbrød

1feddhvitløk

8stkasparges

125gTine snøfrisk

8stkvalnøtter

2tsflytende honning

4stilkerfrisk timian

1tsrevet sitronskall

1klypenykvernet pepper

Fremgangsmetode

Rist brødskivene i brødrister eller i litt olje i en stekepanne.
Skjær brødskivene i to, og gni dem med hvitløksfeddet.
Brekk av den nederste litt grove delen på aspargesen. Kok aspargesen i lettsaltet vann i 3-5 minutter til de fortsatt er litt sprø. Avkjøl dem i iskaldt vann.
Smør brødskivene med Snøfrisk. Fordel biter av asparges over. Grovhakk valnøttene og dryss over.
Ha på honning, hakket timian, revet sitronskall og nykvernet pepper.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen