snacks
Bruschetta med kremet geitost, asparges og valnøtter
Bruschetta kan toppes med det meste, og vil du ha litt variasjon fra tomat og mozzarella, skal du prøve med frisk asparges, kremet Snøfrisk, valnøtter og honning. Det er enkel og superdigg tapas!

10min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
8 porsjoner
4skiverlandbrød
1feddhvitløk
8stkasparges
125gTine snøfrisk
8stkvalnøtter
2tsflytende honning
4stilkerfrisk timian
1tsrevet sitronskall
1klypenykvernet pepper
Fremgangsmetode
Rist brødskivene i brødrister eller i litt olje i en stekepanne.
Skjær brødskivene i to, og gni dem med hvitløksfeddet.
Brekk av den nederste litt grove delen på aspargesen. Kok aspargesen i lettsaltet vann i 3-5 minutter til de fortsatt er litt sprø. Avkjøl dem i iskaldt vann.
Smør brødskivene med Snøfrisk. Fordel biter av asparges over. Grovhakk valnøttene og dryss over.
Ha på honning, hakket timian, revet sitronskall og nykvernet pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆