snacks
Lefserull med spekeskinke og avokadokrem
Lefserull er en klassiker på tapasbordet, men har du prøvd denne deilige varianten med nydelig avokadokrem og spekeskinke? Her har vi brukt store tortillalefser, men du kan bruke lefser eller lomper også.

5min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2stkstore tortillalefser
100gspekeskinke i tynne skiver
1håndfullruccolasalat
Avokadokrem:
1stkstor avokado
2sslettrømme
1tssitronsaft
en fjerdedeltspepper
2tsfinhakket persille
Fremgangsmetode
Del avokado i to og skrap ut innmaten. Mos med gaffel og rør inn lettrømme, sitronsaft, pepper og persille.
Smør avokadokremen i et jevnt lag utover tortillalefsene.
Legg på spekeskinke og ruccolasalat, og rull tett sammen. Skjær litt på skrå i passe store munnfuller.
Fest gjerne lefserullene med tannpirkere så de holder seg pent sammen til servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆