snacks
Lefserull med spekeskinke og avokadokrem
Lefserull er en klassiker på tapasbordet, men har du prøvd denne deilige varianten med nydelig avokadokrem og spekeskinke? Like lett å lage som den er å like!

10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 stkstor avokado
2 sslettrømme
1 tssitronsaft
en fjerdedel tspepper
2 tspersille (finhakket)
2 stkstore tortillalefser (hvete eller fullkorn)
100 gspekeskinke i tynne skiver
25 gruccolasalat
Fremgangsmetode
Del avokado i to og skrap ut innmaten. Mos med gaffel og rør inn lettrømme, sitronsaft, pepper og persille.
Smør avokadokremen i et jevnt lag utover tortillalefsene.
Legg på spekeskinke og ruccolasalat, og rull tett sammen. Skjær litt på skrå i passe store munnfuller.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆