Til hovedinnhold
snacks

Lefserull med spekeskinke og avokadokrem

Lefserull er en klassiker på tapasbordet, men har du prøvd denne deilige varianten med nydelig avokadokrem og spekeskinke? Her har vi brukt store tortillalefser, men du kan bruke lefser eller lomper også.

Lefserull med spekeskinke og avokadokrem, skjært i skiver og servert på lys rustikk trefjøl. Fat med spekeskinke i bakgrunnen.

5min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2stkstore tortillalefser

100gspekeskinke i tynne skiver

1håndfullruccolasalat

Avokadokrem:

1stkstor avokado

2sslettrømme

1tssitronsaft

en fjerdedeltspepper

2tsfinhakket persille

Fremgangsmetode

Del avokado i to og skrap ut innmaten. Mos med gaffel og rør inn lettrømme, sitronsaft, pepper og persille.
Smør avokadokremen i et jevnt lag utover tortillalefsene.
Legg på spekeskinke og ruccolasalat, og rull tett sammen. Skjær litt på skrå i passe store munnfuller.
Fest gjerne lefserullene med tannpirkere så de holder seg pent sammen til servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn