Til hovedinnhold

Det skal lønne seg å velge Coop

Mann som holder Coop kortet.

Coop Sørvest Medlem

 

 

 

Det skal lønne seg å velge Coop

Våre medlemsfordeler er mange, det gis ulike rabatter og tilbud på bla. drivstoff, forsikring, hotell, Riksteateret, og gode medlemstilbud i våre butikker.

Ikke medlem? Meld deg inn i dag

Medlemmer i Coop Sørvest får 2% kjøpeutbytte.
Last ned medlems-appen for mer informasjon: Google Play eller App Store

Våre medeiere og medlemsfordeler

Ved utgangen av 2023 hadde Coop Sørvest over 252 000 medeiere. Dette er inkludert 14 000 nye registrerte medeiere i 2023. Delingsøkonomi er i vinden som aldri før, og treffer spesielt de yngre aldersgruppene. De yngre kundene våre er i tillegg til delingsøkonomi opptatt av samfunnsansvar og tilgangen til sunn og bærekraftig mat. Alt dette får de hos oss i Coop.

I Coop jobbes det kontinuerlig med å tilby våre medeiere medlemsnytte både i våre butikker og gjennom samarbeidsavtaler med eksterne aktører. Medlemsfordeler, som rabattkuponger, medlemskupp og ulike medlemsbonuser blir godt tatt imot, og er med på å gi medeierne våre bedre medlemsnytte.

Kundenes krav og forventninger til de markedene vi opererer i endrer seg raskere enn noen gang, og skal vi lykkes i møtet med fremtidens kunde, må vi forstå og fange opp disse endringene raskt – og helst før de inntreffer.

Et eksempel på at vi endrer oss i takt med forbrukernes forventninger er lanseringen av den mobile betalingsløsningen Coopay. Denne nyvinningen har fått stor og utelukkende positiv oppmerksomhet, og Coop oppleves som nytenkende og fremoverlent, noe vi må være for å nå våre mål om vekst og utvikling.

Coop Medlemspanel ble etablert høsten 2018 og er en løsning for løpende markedsundersøkelser som kobler holdninger med faktisk adferd. Gjennom Coop Medlemspanel kan medeierne si hva de mener om en rekke områder i Coop når det gjelder sortiment, konsept, pris, service, tjenester med mer. Målet med Coop Medlemspanel er å styrke medlemmenes opplevde og reelle innflytelse i tråd med Coops kjerneverdier og vedtatte strategi.

Vår visjon er å skape verdi og fordeler for våre medlemmer. I Coop Sørvest er vi stolte av å være en annerledesaktør i bransjen, spesielt når det gjelder å dele overskuddet med medlemmene gjennom kjøpeutbytte. Medlemsfordelene beløp seg til totalt 401 millioner kroner i 2023, hvorav 220 millioner kroner ble utbetalt som kjøpeutbytte. De gjenværende 181 millionene har medlemmene spart ved å benytte seg av rabattkuponger, medlemskupp og andre medlemsfordeler.

Medlemskjøpet utgjorde om lag 80 % av den totale omsetningen i våre butikker.

 

 • ▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
 • ▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
 • ▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Coop Sørvest SA

Coop Sørvest SA

Medlem

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit