Til hovedinnhold

Sparing

Sparing og innskuddsrenter i Coop Vestviken

Dame putter penger på en sparegris.

Husk kjøpsbonus

Kjøpebonusen kan – uten at du tenker over det – bli en hyggelig sum over tid. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke medlemskortet ditt hver gang du handler i Coop butikkene, og hos våre samarbeidspartnere. 

Som medeier i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medeier nå for å få penger tilbake hver gang du handler, og se pengene vokse i appen!

  • Minimum 1 % kjøpeutbytte på alt du handler
  • Rabattkuponger på det du handler oftest
  • Medlemskupp kun for deg som er medeier

Langtidskonto hos Coop Vestviken

Dersom du ønsker å spare kjøpebonusen, kan du opprette langtidskonto hos Coop Vestviken. Du kan selvfølgelig også plassere andre sparepenger på langtidskonto hos oss. Vi følger markedet tett og tilbyr konkurransedyktig rente. Det er ikke bindingstid på våre innskudd, og alle innskudd opptil 2 mill per medlem er sikret i Samvirkelagenes Garantifond AL.

Innskudd og uttak av penger til dine kontoer kan gjøres på www.coop.no / min side.

For å opprette en langtidskonto og overføre pengene dit; logg inn på min side, velg min konto, innskudd, marker for høyrentekonto, trykk på knapp for Opprett langtidskonto og lag KID nr for innbetaling. Da vil du automatisk få pengene inn på egen langtidskonto hos oss.

Oppdatert renteinformasjon fra Coop Vestviken

Coop Vestviken har historisk ligget over markedsrente og har svært god økonomi og overskuddslikviditet. Styringsrenten er på vei opp ytterligere, og vi vurderer fortløpende å sette opp innskuddsrenten i tråd med dette. Send oss gjerne en henvendelse dersom du opp oppdager bedre tilbud andre steder slik at du hjelper oss i å nå vår målsetting om at det skal lønne seg å velge Coop.

Rentesatser gjeldende fra 23. desember 2023

Navn på konto Beløpsintervall Rentesats Gjelder fra
Medlemskonto 0 - 99.999 0,50%  
Langtidskonto 0-499.999   4,00% Gjelder fra første krone 
Langtidskonto 500.000-1.999.999 4,55% Gjelder fra første krone 
Langtidskonto Fra 2.000.000 3,00% Gjelder fra beløp over 2 mill 

Coop Vestviken:

Coop Vestviken SA

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit