Det beste tilbehøret til skalldyr
SkalldyrSkalldyrfatet fortjener godt tilbehør, og her har vi samlet våre beste oppskrifter på tilbehør til reker, krabbe, kreps og mye mer.

Det enkle er ofte det beste
Frisk sitron, smakfulle urter og ferskt nystekt brød bakt med gode råvarer gjør underverker for skalldyrfatet, rekesmørbrødet eller krabbelaget. Det enkle er ofte det beste, og slik er det også med tilbehør til reker og skalldyr.

Friskt og fruktig
Besøk vår frukt og grønt -avdeling, og plukk med deg Sorrento-sitroner fra Italia. De er spesielt saftige og aromatiske, og har et tykt spiselig skall. Dessuten er de ikke like sure som tradisjonelle sitroner, og har en perfekt balanse mellom sødme og syrlighet. Helt nydelig å skvise over et rekesmørbrød, en grillet hummer, et krabbeskall eller dampet sjøkreps.
I samme avdeling vil du også finne et bredt utvalg av friske urter fra Änglamark. Urtene er økologiske og kommer i potter, så du kan ta med deg en potte hjem, klippe av det du trenger og gro nye urter på kjøkkenbenken. Vi anbefaler spesielt frisk dill, koriander eller gressløk til skalldyr.
Hjemmelaget tilbehør
Vil du løfte skalldyrfesten til nye høyder lager du også noen deilige sauser til måltidet. Her har vi samlet våre beste oppskrifter på tilbehør til reker, krabbe, sjøkreps og mer.

