Til hovedinnhold

CoopKey - handel når det passer for deg

CoopKey - handel når det passer for deg

CoopKey er en app som gir deg tilgang til et utvalg av våre Coop-butikker utenfor vanlig åpningstid. Dette betyr at du kan handle også etter at betjeningen har gått hjem for dagen.

Hvordan det fungerer

For å komme inn i butikken utenom vanlig åpningstid må man installere CoopKey på telefonen. Dette er app for både iOS og Android, som lastes ned fra henholdsvis App Store og Google Play.

For å ta i bruk appen må man autentisere seg med BankID. Appen/telefonen knyttes på denne måten til deg som person og på denne måten kan vi verifisere alder, slik at vi vet om kunde er kvalifisert for kjøp av ID-varer.

Etter at man har registrert seg kan man låse opp døren til butikken gjennom å skanne en QR kode på døren med CoopKey. Handleturen gjøres deretter på tradisjonelt vis og betaling skjer i selvbetjente kasser. For å forlate butikken må man skanne en ny QR kode ved utgangen.

Last ned CoopKey appen!

Last ned CoopKey fra Google Play eller Apple App Store og fullfør registreringsprosessen for å få tilgang til utvalgte Coop-butikker utenom vanlige åpningstider.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit