Til hovedinnhold

Coop Norge Eiendom AS

<<      COOP NORGE EIENDOM       PROSJEKTER       EIENDOMMER         BÆREKRAFT        KONTAKT

Coop Norge Eiendom AS - en del av Coop Norge SA.

Coop Norge Eiendom AS er ansvarlig for kjøp og salg, utvikling, utbygging og forvaltning av eiendom med strategisk interesse for Coop.

Selskapet har som mål å være Coop sitt kompetansesenter, og å være en aktiv samarbeidspartner for samvirkelag med egen eiendomsportefølje.  

Coop Norge Eiendom AS ble etablert i 2001, og skal bidra til at samvirkelagene i Norge utvikler sine eiendomsporteføljer, og skaffer seg gode næringslokaler for Coop sin handelsvirksomhet. Selskapet har på forholdsvis kort tid gått fra være en liten aktør til å bli en betydelig nasjonal aktør på eiendomsmarkedet.

Coop Norge Eiendom AS driver sin virksomhet gjennom ulike heleide og deleide selskaper, noe som gjør at vi har et stort nettverk med en rekke gode samarbeidspartnere. Har du et  interessant prosjekt du ønsker å samarbeide om, ta gjerne kontakt med oss!

Det skal lønne seg å velge Coop!

Vi er stolte av våre verdier som tilsier at vi sørger for at alle får innflytelse, at vi er nytenkende, at vi viser omtanke i alt vi gjør og at vi er ærlige med hverandre. Dette legger vi til grunn for å oppnå våre viktigste målsetninger innenfor bærekraft, å kontinuerlig utvikle oss som profesjonelle eiendomsutviklere og -forvaltere og å vise integritet i alt vi gjør!

SAMVIRKELAGSKARTET

Trykk på ønsket samvirkelagsområde for kontaktinformasjon
 

Last ned Kjedepresentasjon (PDF)

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn