Til hovedinnhold

Artikler og inspirasjon hos Extra

Finn inspirasjon på vor mange tema-sider! Utforsk alt fra 17. mai til jul, samt smarte tips og triks. Vi tilbyr rimelige alternativer og ideer for enhver anledning. La deg inspirere og spar penger mens du gjør matlagingen til en lek med Coop Extra!

Filtrer på innhold:
  • Mange fordeler

    Gjør det billig som Coop-medlem hos Extra

    Extra er en del av Coop, og som Coop-medlem kan du spare ekstra mye penger når du handler hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å skanne Coop-appen i kassa. Enkelt, ikke sant?
  • Nå kan du la deg friste av alt fra lette frokoster til kjappe middagsfavoritter, og ikke minst søte fristelser, hos Extra. Sommerens matnyheter har nå inntatt butikkhyllene!
  • Hei høst, og hallo nye produkter i både kjøledisk og butikkhylle! Denne høsten kan du være så heldig å finne nye favoritter til både frokost, lunsj og middag – kanskje også dessert? Her er et utvalg av de nye produktene du kan fylle handlevogna med.
  • Mange muligheter

    Karriere i Extra

    Extra har butikker over hele landet, og når du jobber i Extra blir du del av et stort og inkluderende fellesskap. Sammen jobber vi for å gi kundene våre den beste servicen og den hyggeligste handleopplevelsen.
  • Gjør handlekurven billigst!

    Extra er pristest vinner

    Vi vant VGs store julepristest 2024 og er kåret til Norges billigste lavpriskjede.
  • Høykvalitetsbrød

    Smak-brød fra coop

    Coop Smak-brød er høykvalitetsbrød bakt med surdeig. Dette gir brødene ekstra god smak, samtidig som de holder seg ferske lenger.
  • Extra er billigbutikken med størst utvalg i lavprismarkedet. Gjør det billig!
  • Hvem er vel bedre egnet til å utvikle en ny julebrunsjrett enn brunsjfavoritten «Dapper Bistro»? tenkte vi. Derfor utfordret vi dem til å gjøre nettopp dette, med røkelaks fra Xtra-serien og noen av våre "3 for 2"-julepålegg fra Coop i hovedrollen. Og jammen hadde vi rett!
  • At det blir ribbe til overs etter julemiddagen er like sikkert som jula selv. Men hva bør man gjøre med restene? Vi utfordret Løkka Deli til å lage en spennende resterett med vår bestselger, Coop tynnribbe, og resultatet får du her!
  • Pinnekjøtt er en fast gjest på mange norske julebord, og Extra sin bestselger, Henriettes pinnekjøtt, er intet unntak. Vi tok turen til slakteriet Fatland Jæren for å for å få et innblikk i produksjonen og avdekke hemmelighetene bak det perfekte pinnekjøttet.
  • Etter en noe utradisjonell oppstart for fem år siden er suksessen til Skaal Matbar i Oslo et faktum. I fjor åpnet søsterrestauranten Maaltid dørene, og nå har vi utfordret dem til å lage en resterett med Henriettes pinnekjøtt.
  • Å holde matkostnadene nede kan være en utfordring. Vi må jo ha mat og drikke, såpe, dopapir og alt til vask av hjemmet. Men selv om vi må ha alle disse tingene, betyr det ikke at det må koste så mye.
  • Extra stakk også i år av med bransjeseieren i Norsk Bærekraftbarometer, forskningsprosjektet ved Handelshøyskolen BI, som måler i hvor stor grad kunder oppfatter norske bedrifter som bærekraftige. Det er en seier vi er utrolig stolte over!