Til hovedinnhold

Artikler og inspirasjon hos Extra

Finn inspirasjon på vor mange tema-sider! Utforsk alt fra 17. mai til jul, samt smarte tips og triks. Vi tilbyr rimelige alternativer og ideer for enhver anledning. La deg inspirere og spar penger mens du gjør matlagingen til en lek med Coop Extra!

Filtrer på innhold:
  • Priskutt på alkoholfritt øl

    Julen nærmer seg, og nå senker vi prisene på alkoholfritt øl.
  • Pinnekjøtt er en fast gjest på mange norske julebord, og Extra sin bestselger, Henriettes pinnekjøtt, er intet unntak. Vi tok turen til slakteriet Fatland Jæren for å for å få et innblikk i produksjonen og avdekke hemmelighetene bak det perfekte pinnekjøttet.
  • Etter en noe utradisjonell oppstart for fem år siden er suksessen til Skaal Matbar i Oslo et faktum. I fjor åpnet søsterrestauranten Maaltid dørene, og nå har vi utfordret dem til å lage en resterett med Henriettes pinnekjøtt.
  • Hvem er vel bedre egnet til å utvikle en ny julebrunsjrett enn brunsjfavoritten «Dapper Bistro»? tenkte vi. Derfor utfordret vi dem til å gjøre nettopp dette, med røkelaks fra Xtra-serien og noen av våre "3 for 2"-julepålegg fra Coop i hovedrollen. Og jammen hadde vi rett!
  • At det blir ribbe til overs etter julemiddagen er like sikkert som jula selv. Men hva bør man gjøre med restene? Vi utfordret Løkka Deli til å lage en spennende resterett med vår bestselger, Coop tynnribbe, og resultatet får du her!
  • Med Alltid 8 får du alltid åtte utvalgte produkter, både frukt, grønnsaker og bær. Disse produktene endres med jevne mellomrom.
  • Spar penger hos Extra! Hos oss finner du alltid lave priser sammen med gode og aktuelle tilbud og kampanjer!
  • Vi utfordret kjente restauranter til å lage en digg rett med et produkter fra Coop. Se hva de laget og stjel oppskriftene!
  • Med rause porsjoner og ferske råvarer har Revierhavnen kro på Hovedøya i Oslo servert sultne gjester fersk fisk og sjømat i over 100 år. Nå har vi utfordret dem til å utvikle en ny rett med et Grill Perfekt-produkt som hovedingrediens, og her får du oppskriften!
  • Etter å ha flyttet fra Australia til Norge og innsett at det ikke fantes et eneste sted som serverte fritert kylling av høy kvalitet, valgte Alex Ryan og hans kolleger å ta saken i egne hender. Siden 2022 har de drevet Hot Temper, og nå har vi utfordret dem til å utvikle en rett med et Grill Perfekt-produkt i hovedrollen.
  • Frys ned rester av urtene dine i olivenolje. Da har du urter når du trenger det, og du slipper å kaste mat. Alt du trenger er en isbitform, olivenolje og en fryser!
  • Grapefrukt kan smake litt bittert, men ikke hvis du skjærer den i båter uten det tynne, hvite skallet.
  • Vannmelon skjærer du opp med denne geniale teknikken i fire steg. Så slipper du gris og søl.
  • Ser brødhylla plutselig litt annerledes ut? Ikke fortvil. Det er bare favorittbrødene fra Coop som har fått splitter ny stil. Smaken derimot, den er heldigvis akkurat den samme!
  • Med dette trikset slipper du unødvendig matavfall og ukvemsord på kjøkkenet når du skal kutte opp selleriroten.
  • Vi prøver å unngå å kaste for mye mat. Derfor har vi et triks som får sitronen til å vare mye lenger enn ellers.
  • Frukt og grønt

    Slik renser du purre

    Fjerner du stilken på purreløken? Da er du sannsynligvis en av dem som ikke bruker verdens smarteste metode for å rense purre.